top of page

Vastzitten


Einde jaren 90 liep ik professioneel en privé vast. Mijn zoektocht om eruit te geraken bracht me bij vele methoden en specialiteiten. De psychologe was de eerste ontgoocheling. Maar na verscheidene alternatieve specialiteiten ontdekte ik het spoor van persoonlijke ontwikkeling. Sindsdien heb ik dat pad nooit meer verlaten.


Wat is persoonlijke ontwikkeling?

Persoonlijke ontwikkeling is verantwoordelijkheid nemen voor je gezondheid, je ondernemerschap, je financiën, je relaties, je emoties, je potentieel, kortom jezelf. Het vereist diepgaand naar jezelf kijken, je bewust worden van wie je werkelijk bent om dan te zorgen dat je werk- en leefwereld congruent wordt met je innerlijke zijn. Het doel is zeer effectief te worden terwijl je je innerlijke balans bewaart. Zo creëer je congruentie tussen gedachten, gevoelens, handelingen, vaardigheden het ondernemerschap en het leven dat je werkelijk wilt.


Inspanning

Als je alleen op zoek bent naar gemakkelijke oplossingen en je je niet interesseert in echte, blijvende verandering dan is persoonlijke ontwikkeling niets voor jou.

Persoonlijke ontwikkeling is stevig aan jezelf werken. Het kost tijd, moed, uithouding en geduld. Bereid zijn om uit je comfort zone te komen is een must. Maar een keer je ervan proeft hebt, wil je deze weg niet meer verlaten.


Ondernemen en leven met passie

Persoonlijke ontwikkeling heeft mij leren bewuster leven, de moed ontwikkelen om de donkere delen van mezelf en mijn leven onder ogen te zien en het probleem achter de problemen op te lossen. Ik leerde praktische zaken aan om belangrijke veranderingen in mijn leven te maken, zowel groot als klein. Ik kreeg mijn leven terug op de rails, en vooral, ik ben gaan ondernemen volgens mijn potentieel en passie. Toen is mijn echte leven begonnen. Vanaf toen beleef ik mijn ondernemerschap ten volle. Voorheen overleefde ik. Een heel verschil!


Beter, sneller en diepgaand

Mijn passie? Jou, als ondernemende persoon, begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling om zo een rijk ondernemerschap uit te bouwen. Door mijn opleidingen, onderzoeken en ervaring heb ik heel effectieve manieren om je snel, vlot en diepgaander in je persoonlijke ontwikkeling te coachen. En vooral: het effect is blijvend! Daardoor is de ROI (return on investment) altijd positief.bottom of page