top of page
Spiritueel pad

​Marc - onderzoeker, wetenschapper en bruggenbouwer - besloot op zijn 50ste het pad van spiritualiteit te bewandelen. Met 20 jaar ervaring, inzichten en vaardigheden biedt Marc jou vandaag aan om je te begeleiden op jouw spirituele pad. 

'De hemel op aarde'

Streven naar 'de hemel op aarde' is het spirituele pad. Denk je wel eens over: Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Wat doe ik in dit leven? Of waar ga ik naartoe? Dat zijn diepe spirituele vragen.

Er zijn oneindig veel manieren om spiritualiteit te beleven. En iedere wijsheidstraditie gebruikt zijn eigen methodes. Marc heeft de wegen van het boeddhisme, hindoeïsme, sjamanisme, religies en natuurvolkeren bestudeerd en dat heeft hem geholpen. 

Uiteindelijk kwam hij tot het inzicht dat spiritualiteit ieder moment van de dag beleefd kan worden. En dat de kenmerken van een modern spiritueel pad zijn:

 • Je meer en meer bewust worden van wat je innerlijk beleeft.

 • De innerlijke obstakels naar geluk opruimen, ook van vorige levens. 

 • Bewust worden van wie je echt bent

 • En van je innerlijk geluk genieten. 

Marc begeleidt je naar een vreugdevol leven. Het is realistisch, je kan volledig aangesloten blijven met onze westerse cultuur en je hoeft er geen gekke dingen voor te doen. Hoe snel of hoe traag je ontwikkelt, dat beslis je zelf.

Spiritualiteit?
the light trails on the street in shangh

Spiritualiteit?

We maken onderscheid tussen wat spiritualiteit in essentie is en de vormen waarop spiritualiteit bedreven wordt. De essentie van spiritualiteit is bewustzijnsverruiming door persoonlijke ontwikkeling, je ontdoen van alles wat innerlijk je leven bezwaard en moeilijk maakt. Ook inzicht in hoe je ziel door de tijden heen evolueert en waar je ziel naartoe gaat is belangrijk. Het pad van je ZIJN.

 

Sommige vormen van spiritualiteit worden weleens bestempeld als fake of zweverig. Maar het is meer dan Boeddhabeeldjes en klankschalen. In onze moderne tijd ontdekken we door proef-ondervindelijk en wetenschappelijk onderzoek wat wijsheidstradities 5000 jaar geleden al wisten.

Subtiel Meersterschap

De waarachtigheid van
Zijn wie je bent

De opleiding Subtiel Meesterschap biedt een mooie afwisseling van theorie, praktijk en bezinning. Marc en Ragma nemen jou mee in een bewustzijnsontwikkeling, waarin de connectie tussen je fysieke en je niet-fysieke (hogere) Ik op een heldere manier wordt geduid en verstevigd. Thema's:

 • De wetenschap achter intentie en het effect.

 • De energetische anatomie van je wezen.

 • Bewustzijn verruimen en versterken van je sublieme vermogenswerken met zuiveren frequenties.

 • Hoe de ervaringen van je ziel doorwerken in je leven.

 • Het helen van je energetisch systeem en je ziel. 

 • Veel oefenen met dit mooie energie-werk en

 • Meer vertrouwen in je eigen heldere waarneming. 

Vanuit verbinding gaat een wereld aan innerlijke kracht open, waarmee jouw stuurkracht op geluk en gezondheid voor jezelf en je naasten enorm toeneemt.​

 

Subtiel Meesterschap

We heten je van harte welkom in het onontdekte universum van jouw eigen mogelijkheden. Subtiel Meesterschap brengt inzichten uit de moderne wetenschappen en oude wijsheidstradities samen, voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei.

 

Subtiel Meesterschap biedt een erkende Opleiding Energetisch Werken, inspirerende events en  verschillende verdiepingsdagen.


Ons aanbod heeft een aantal vaste ingrediënten: inzichten uit de wetenschap en wijsheidstradities koppelen we aan het doorvoelen van de effecten hiervan voor jou en een diepe integratie van nieuwe manieren van Zijn.

Subtiel Meesterschap.jpg
Meer info

Wil jij blijvende transformatie of meer weten?

Maak dan vrijblijvend een afspraak met Marc. 

bottom of page