top of page
Testimonials

Het proces waar Marc begeleidde, veroorzaakte veranderingen die me uiteindelijk bij de beroepsactiviteit brachten die mij voor het eerst in mijn leven boeit. Ik beveel Marc heel graag aan, want zijn grootste kwaliteiten liggen in zijn hoge luistervaardigheid en zijn professionaliteit, discretie en doelgerichte aanpak.

Daniëlle

~

Ik ken Marc ondertussen al enkele jaren. Elke sessie met hem is waardevol. Vaak plan ik een sessie met Marc in, niet om een of ander ‘probleem' aan te kaarten, maar om hem te horen vertellen over zijn zienswijze op het leven, het universum, de mensheid, de dood. Wat hij vertelt brengt me steeds op een hoger niveau in mijn persoonlijk ontwikkeling en in die van mijn naasten. Door Marc kan ik gebeurtenissen plaatsen, belemmeringen wegwerken en menselijke “issues” relativeren. Ik ben hem daarvoor enorm dankbaar.

Dominique Bellens

~

Marc, jouw sessies hebben me tot de kern van mezelf gebracht. Het gaf me de moed om door te zetten en weer een doel voor ogen te hebben. Mijn welgemeende dank.

K DH

 

~

I contacted Marc after a particularly intense period at work, while enjoying the care of our second child. My traditional intensity and enthusiasm didn't do the trick anymore. Being serious with myself, as well as sheer curiosity, drove me to Marc. I was seriously impressed with his approach and I took some life lessons on very short term. I highly recommend Marc for driven professionals who need some guidance. Marc might be the best go-to person in case of burn-out.

Igor Torfs

 

~

Ik was zelf hulpverlener en ik ken veel hulpverleners en hun manier van werken, maar weinigen zijn zo competent en zo betrokken als Marc. Velen hebben wel een achtergrond van opleidingen, maar komt er niet veel meer van dan gezellig of minder gezellig babbelen, waarvoor je dan een serieuze som geld moet neertellen. Bij Marc was dat helemaal anders. Hij nam op een zeer natuurlijke wijze de leiding, stelde de juiste vragen, reageerde voortdurend to the point, onthield echt alles wat ik ooit verteld had, paste zijn uitgebreide kennis aan inzichten en technieken ook werkelijk toe, enzovoort. Het was voor mij echt een totaal-ervaring van bewust worden van hoe mijn leven in die periode was en wegen vinden om van dan af verder te gaan. Het was de meest gepaste begeleiding die ik ooit van een professional gekregen heb.

L.C.

~

bottom of page